Ja ja ja ja ja!

Min telefon ringde, det var den andra Volgaägaren i Sverige. Alltså han vars registreringsproblem jag läst om i en biltidning. Han hade goda nyheter: Hans bil hade klarat registreringsbesiktningen. De där intygen som tidigare saknats behövdes tydligen inte längre, så det verkar vara klart möjligt att jag också får igenom min bil!

Sen utbytte vi lite erfarenheter, jämförde våra bilar (hans är två år äldre än min), och jag fick tips om en tysk sajt med billiga Volgadelar.

Så jag har intensifierat ansträngningarna att få ordning på kylaren, här ska köras Volga!

(Och jaja, om någon nogräknad motorkunnig läser det här och tycker att vadå, det finns ju mer än två volgor i Sverige, så visst, den gamla 50-talsbilen GAZ 21 finns det en handfull av i Sverige, men inte GAZ 24 som vi snackar om här.)

Lämna ett svar