Äntligen! Ett nytt avgassystem på plats

I förra inlägget beskrev jag hur det nya avgasröret behövde bockas, idag provmonterade jag och fann till min glädje att den nya vinkeln var helt rätt (tack Mange för svetsningen!). Nästa rör (mellan första röret och ljuddämparen var dock för långt, så jag kapade bort ett par centimeter – och allting passade. På med avgasmonteringspasta och ihop med grejerna, skruva dit klamrarna – och provstarta. Tyst och fint!

2014-10-07 19.58.27 crop

Nu ska jag bara köpa en slang till vevhusventilationen, eftersom mitt nya grenrör har ett intag som det gamla saknade. Sen ska det gå att köra med Volgan igen. Och då är det dags att fixa:

1. Vindrutetorkarna

2. Bromscylindern

3. Bakhjulet (som jag knäckte fälgen på i Estland i januari)

Och sen har det säkert uppstått nåt nytt fel att ta tag i…

 

Lämna ett svar